Home » Autoschade Dordrecht
achtergrond
P. de Heer, uw adres voor autoschade in Dordrecht

Heeft u met uw auto ergens tegenaan gezeten? Heeft u een lelijke deuk, lakschade of is een onderdeel los komen te zitten? Vervelend. Dat moet natuurlijk opgelost worden en daarvoor kan u bij P. de Heer in Dordrecht terecht. Wij zijn uw autogarage met een hart voor auto’s en kunnen u helpen alle oneffenheden glad te strijken.

 

Wij specialiseren ons in de wat oudere auto’s, dus als u op zoek bent naar specifieke onderdelen of een vakkundige garage, dan kunnen wij u uit de brand helpen. Voor alle vormen van autoschade kan u bij ons in Dordrecht terecht. Wij deuken auto’s uit, vervangen onderdelen, voeren onderhoud uit en repareren alles wat er te repareren valt.

Spuiterij voor een nieuwe lik verf

Een van de zaken waarvoor u bij ons terecht kunt is het spuitwerk van auto’s. Wij zijn uw spuiterij in Dordrecht en wij kunnen u helpen bij het spuiten van uw auto in een nieuwe kleur. Bijvoorbeeld als u de huidige kleurstelling zat bent. Maar ook bij schade kan het nodig zijn om een bepaald onderdeel opnieuw te spuiten. Dit kunnen wij voor u realiseren.

 

Met alle vormen van autoschade kan u bij ons in Dordrecht terecht. Voor kleine oneffenheden tot grotere klussen, wij zullen uw auto weer helemaal oplappen. Ongeacht of het om een veelgebruikte auto gaat of juist een oldtimer die u af en toe gebruikt om te toeren, wij herstellen alle schade en zorgen ervoor dat u met uw bolide de weg op kan.

Contact opnemen
Specialisatie in oldtimers

Geen uitdaging in autoschade die u bij ons in Dordrecht kunt laten repareren is ons te gek. Dit doen wij voor vrijwel alle merken en modellen auto’s. Oldtimers daarentegen zijn natuurlijk een stuk zeldzamer en het is ontzettend zonde als u schade oploopt met zo’n klassieker. Mocht dat gebeurd zijn, dan bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Wij specialiseren ons namelijk ook in oldtimer reparatie.

 

Wij weten met elke auto, jong en oud wel raad bij autoschade. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en u kunt altijd even langsrijden om samen met ons te bekijken wat de schade is, wat we kunnen doen en wat het u gaat kosten. Wij geven u een helder beeld, zodat u precies weet wat u kan verwachten en vanzelfsprekend zullen we de autoschade in onze garage in Dordrecht piekfijn herstellen. Sterker nog, na onze behandeling is er geen spoor meer van enige schade te zien.

Contact opnemen
De liefde voor auto’s

Als familiebedrijf stroomt er geen bloed, maar benzine door onze aderen. Onze voorliefde voor auto’s staat centraal in onze werkzaamheden en dat komt voor u met voordelen. Elke auto is voor ons een nieuw project dat alle aandacht krijgt die het heeft verdiend. Dit betekent bij autoschade herstel in Dordrecht bij P. de Heer dat u uw bolide zonder zorgen kunt achterlaten. Wij garanderen perfect herstel. Meer weten? Neem contact met ons op of maak een afspraak.